WersiKlubben

Evt. navn / dæknavn:
Evt. Overskrift / emne:
Fed skriftUnderstregningKursiv skrift  <−  Forklaring ‑ tryk her


WersiKlubben d. 08. Marts 2016 kl. 21:49:52
Forum
Hej Jan, og tak for kommentaren og forslaget.
Der er jo ikke mange Wersi-orgler i Danmark, og derfor er meningen at der skal være et sted, hvor denne begrænsede samling entusiaster, som vi jo er, kan få en snak med vore ligestillede om godt og skidt. Selvom der til tider ikke skrives så meget i forum, er det vigtigt at der er et kontaktsted.

Det betyder naturligvis ikke at der ikke kan snakkes om andre orgler eller keyboards. Alle er velkomne, men det er måske et problem at finde siden, idet navnet "WersiKlubben" måske indikerer at det "kun" handler om Wersi.
Det kan vi prøve at gøre noget ved, selv om navnet naturligvis fortsat er WersiKlubben.
Fantasifulde forslag er naturligvis velkomne.

Mvh WersiKlubben


Jan M. d. 07. Marts 2016 kl. 17:49:36

Ja luften er efterhånden blevet renset helt godt her på forum. Hvor mange der checker forum er jo ikke til at vide. Selv kigger jeg tit men er jo ikke den store skribent, da jeg ikke selv har nogen tekniske problemer.
Kunne man ikke udvide forum til at omfatte alle orgler ? Det kunne måske få lidt gang i diskusionerne ?
Bare et forslag.

Jan M.


Kjeld Stanley Møller d. 07. Marts 2016 kl. 13:25:32
Filter.Sjusbilæum
Ja, det var møj irriterende, men har virket fint i lang tid nu ;-) Der er nu desværre IKKE meget aktivitet herinde mere, så jeg ved ikke om jeg skal droppe den daglige check?
Kh.
Kjeld Stanley Møller


Administrator d. 05. Marts 2016 kl. 15:33:21
Filter-jubilæum
Det er nu omtrent et års tid siden, WersiKlubben's forum fik et spam-filter.
Derfor må det være på sin plads at brugerne får at vide, om det nu også virker efter hensigten.

Siden vi begyndte at filtrere indlæg her på Wersi-forum, er 1968 indlæg blevet afvist.
Alle afviste indlæg har været spam.
Der har således ikke været folk, som ved uheld er blevet blokeret fra at skrive herinde.
Dagligt afvises mellem 5 og 6 beskeder med indhold vi ikke ønsker at se.
I alt er der blokeret 264 afsendere.
I starten var det nødvendigt at hjælpe filteret lidt.
Antal manuelle blokeringer:62.
Det er nu 4 måneder siden, filteret sidst skulle have en hjælpende hånd.


Kjeld Stanley Møller d. 23. Februar 2016 kl. 10:40:46
Ole Erling

Ole Erling er død.

Erling Axel Olsen, i folkemunde kendt som Ole Erling, den danske orgelkonge, er død i lørdags den 20. februar 2016, i sit hjem i Smørum Nedre.

Den 77-årige musiker og tidligere pladeselskabsmand blev i julen indlagt med dårligt hjerte, men var ifølge familien blevet frisk igen, og derfor kommer det som en overraskelse for hans pårørende, at han pludseligt døde.

Ole Erling begyndte karrieren som elektriker, og det var i denne kapacitet, at han blev kaldt ind i Hammondhuset på Strøget for at reparere lyset og for første gang så et Hammondorgel. Han følte sig så draget af instrumentet, at han besluttede sig for, at han også ville spille på et. Et Hammondorgel var imidlertid meget dyrt og ikke en mulighed for Ole Erling på sin lærlingeløn.

Heldigvis slog skæbnen til. Et italiensk orkester strandede i Danmark, og deres eneste mulighed for at komme hjem var at sælge deres instrumenter for at få råd til billetterne. Af denne omvej fik Ole Erling fingrene i et transportabelt Hohner Symphonic 30-orgel.

Ole Erling begyndte herefter at optræde til bryllupper og konfirmationer og etablerede således et ry som efterspurgt selskabsmusiker - også kaldet "suppe-steg-og-is-musiker". Hans succes ledte i 1968 til, at han fik engagement på Hotel Marina.

Yderligere succes fandt Ole Erling, da han begyndte at indspille grammofonplader, kassettebånd, og spolebånd med hyggemusik såvel som det mere livlige repertoire. Han oprettede i forlængelse heraf sit eget pladeselskab, PM (Populær Musik), og fik flere hitlisteplaceringer.

I 1980'erne dalede hans popularitet, ligesom også interessen for orgelmusik var dalende, og der blev længere mellem både pladeudgivelser og optrædener. Han fik dog en revival i begyndelsen af 90'erne og var i en årrække at finde på Langelandsfestivalen, hvor han spillede for en ny generation af musikelskere.

I de senere år skruede Ole Erling ned for karrieren og solgte sit pladeselskab. Han var til tider stadig aktuel med nye indspilninger, som man kunne købe via hans hjemmeside.

Ole Erling efterlader sig sin hustru Lise, som han har kendt i 61 år, samt tre børn og et barnebarn.

Ole Erling bliver begravet fra Grundtvigskirken på fredag d. 26/2-2016 klokken 11.

P.I.P. kære ven, kunde og kolega og ære være dit minde.

Kærlig hilsen
Kjeld Stanley Møller


Orgel Ole d. 25. Januar 2016 kl. 13:39:49
Leslie 147
Lislie 147 med frontmonteret JBL 15" højttaler, til separat basudtag, keyboard m.m. Sælges til fast pris: 10.000,- kr. olebauxz@q-qlive.dk


Kjeld Stanley Møller d. 21. Januar 2016 kl. 13:39:43
Wersi Spectra
Hej Harry.
Jeg havde regnet med at du havde købt det i DK og evt. på Sjælland, derfor måtte jeg jo lige drille dig lidt :-)
Du er velkommen til at skrive til mig på: ksm-electronicxz@q-qtdcadsl.dk og uddybe nærmere hvad der er galt med orglet.
Så tager vi den derfra.

Mvh. Kjeld Stanley Møller


Harry d. 20. Januar 2016 kl. 17:20:48
Wersi Spectra
Hej Kjeld. Jo da, ingen ting i vejen med det. Nu er det sådan jeg kommer fra det nordligste Jylland og var der en her i Jylland, ville det alt andet lige være nemmere for mig, men er det på Sjælland det sker, jamen så er det bare sådan det er. Det er jo et fantastisk orgel, så selvfølgelig vil jeg gerne have det lavet, uanset hvilken retning jeg så end måtte køre. Ja nu tror du, jeg har kørt langt, fordi det er et tysker-orgel, men det er købt for godt 6 år siden på E-Bay, og blev leveret på adressen, så ingen køretur der. :-)


Kjeld Stanley Møller d. 19. Januar 2016 kl. 16:18:55
Harry
Kort og godt: Turen til Sjælland er da en dejlig tur, bare det ikke sner ;-) Hvor har du da købt instrumentet, siden at du syntes at det er langt? Mvh. Kjeld Stanley Møller (KSM-ELECTRONIC) tlf. 46139720


Harry d. 16. Januar 2016 kl. 19:02:59
Wersi Spectra
Kort og godt. Er der på jyllandssiden, en som kan reparere Wersi- orgel, eller er der kun den ene mulighed, turen til Sjælland? Mvh. Harry


Musicmeyer d. 11. Januar 2016 kl. 09:55:29
Flemming
Takk igen, setter pris på svaret!
Det er vel forstærkeren i keyboardet som er noget gale med.
Mvh Per


Musicmeyer d. 10. Januar 2016 kl. 18:16:04
Flemming
Takk for svaret!
Det var ingen adaptor i hovedtelefon stikket, hovedtelefonen fungerer.
Mvh
Per


Musicmeyer d. 07. Januar 2016 kl. 18:39:28
Pegasus 2
Har en Pegasus 2 som jeg ikke får lyd av interne höytalere. Den fungerer 100% med eksterne höytaleranlegg. Noen som kan gi meg et råd?
Jeg er ny med Wersi.
Kan tenke meg å bytte Pegasusen med et större orgel og jeg kan legge penger i mellom.


Kjeld d. 06. Januar 2016 kl. 10:12:39
Data
Til Mikkel.
Du skal være velkommen.

Vh.
Kjeld Møller


Mikkel d. 05. Januar 2016 kl. 17:30:01
Data
Hej tak for svaret, mange ting ,måske jeg skulle overveje at komme på dit værksted.mvh Mikkel


Kjeld Møller d. 05. Januar 2016 kl. 15:28:38
Data
Til Mikkel.
Stereo Cass. maskine er normalen. Der kan være flere årsager til at det IKKE virker. Din Cass. maskine er ikke i orden (måske kører den for langsomt, forkert hastighed, er ustabil, eller tonehoved skal renses (mangler Diskant). Det kan også være dine DATA bånd der er defekte (DATA er ødelagt). Det kan også være signal styrken (for svagt eller for kraftigt). Endelig kan det være en fejl i et Print i instrumentet, eller mange andre ting. Held og lykke.

Venlig hilsen
Kjeld Møller
KSM-ELECTRONIC
Tune
Tlf.: 46139720


Mikkel d. 04. Januar 2016 kl. 10:34:07
Data
Hej vedr.wersi beta dx400 . Jeg har skiftet batteri pga. at orglet mistede data , har en del databånd som var med orglet, mit spørgsmål er så skal det være en mono cassetteafspiller eller kan en stereo bruges for at overføre data , kan ikke rigtig få det til t virke, er der nogen der har erfaring med dette , skriv eller ring. Mvh Mikkel 40109295


WersiKlubben d. 25. December 2015 kl. 21:10:36
Hilsen mellem godtfolk
Med tak for året der gik, og de gode nyheder og oplevelser der fulgte med, ønskes alle en god jul, samt et godt, interessant og lykkebringende nytår.

Med venlig hilsen
WersiKlubben


Kjeld Møller d. 21. December 2015 kl. 17:08:52
Julehilsen
Kan I nu ALLE have en god JUL & et godt og lykkebringende NYTÅR. Hvis der er nogen der skal have "REPPET" noget, så bliver det EFTER NYTÅR. VH: Kjeld Møller - KSM-ELECTRONIC


christian koks d. 27. November 2015 kl. 23:42:37

Tak :-) hun er fra 2004 men er blevet opdateret


BBB d. 20. November 2015 kl. 14:28:57
Koks i Ikarus
Hej Christian
Jeg har ikke selv forstand på sådan en Ikarus, men jeg tror at du kan få hjælp hos Kjeld Møller, KSM Electronic. Tlf nr. 46 13 97 20. Han bor Industrihegnet 6, 4030 Tune.
Han er efter sigende ganske ferm til wersi-instrumenter, og hvis der er noget galt kan han ganske givet også reparere fejlen.
Hvor gammel er din Ikarus ?

Mvh BBB


christian koks d. 17. November 2015 kl. 23:01:13
hjælp.....
er der ingen liv herinde :-) søger desperat hjælp på mit problem mvh christian


christian koks d. 12. November 2015 kl. 16:15:42
wersi ikarus x1
Har erhvervet mig en Wersi ikarus x1 og er super tilfreds men jeg kan ikke finde ud af at lægge nye midifiler ind har prøvet at få dem på en cd-rom og i drevet men den skriver ingen midi på mediet :-( nogen der lige har løsningen på forhånd tak fra en stor wersi fan


WersiKlubben d. 23. August 2015 kl. 11:50:01

Og endnu en gang tak til FH, der gav både orgel- og Klaus W. fans en fantastisk oplevelse med Florian Hutter ved tangenterne. Nok det nærmeste vi kommer Klaus Wunderlich.
Imponerende var det at opleve Florians helt egen fingerteknik "live", hvor både fantasi, præcision og musikalitet er i verdensklasse, og som naturligvis vakte stor begejstring for alle de 64 fremmødte.
Rigtig dejlig koncert, der som et ekstra kryderi på oplevelsen blev fremført på FH's ny-justerede Atlantis SN3, som jo er Franz Lamberts tidligere showorgel.
Sidst, men ikke mindst en stor tak til Florian Hutter, der ud over at have brugt adskillige dage på arrangementet, sammenlagt har rejst omkring 3.000 km, for at glæde os danske fans med denne koncert.
En af vore solide "medfans" har ladet høre at han i nær fremtid vil indsætte nogle videoklip fra koncerten.
Klippene vil så kunne findes på Wersi.dk's hjemmeside under "videoklip".

Mvh WersiKlubben


WersiKlubben d. 13. Juli 2015 kl. 01:23:25
KONCERT
I forlængelse af FHs indlæg vedr. koncert med Florian Hutter, indsætter vi her et link til koncertplakaten, der indeholder alle vigtige oplysninger om denne glædelige begivenhed.
Vi har hørt en lille fugl synge om, at der kommer teknisk kompetente Wersi-godtfolk fra nær og fjern, så man ved samme lejlighed har mulighed for at blive Wersi-klogere i det gode selskab.
Tak til FH for det gode initiativ.

LINK: https://sites.google.com/site/wersiopslag/home

Mvh WersiKlubben