WersiKlubben

Evt. navn / dæknavn:
Evt. Overskrift / emne:
Fed skriftUnderstregningKursiv skrift  <−  Forklaring ‑ tryk her


kjeld d. 18. Maj 2019 kl. 12:20:46
Forslag
Hej Anton.
Det ser IKKE ud til at der er nogen der gider at svare på dit forslag ???
Interessen for WERSI er åbenbart gået total ned ??? Meget ringe, at der ingen er, der vil svare dig??? Specielt med tanke på, at de store idoler som Klaus Wunderlich, Franz Lambert , Ole Erling o.s.v. alle var Hammond fanatikere og Hammond sound STADIG er de STORE musikeres foretrukne SOUND ??? Alle Kloner kæmper hele tiden om "Hvem der kan lyde" som "Den ægte vare" ??? Ingen "KLONER" kommer nogen sinde til at lyde "ÆGTE" :-) HAMMOND TONEHJULS ORGLER er "MAGISKE" og kan IKKE efterlignes (det er kun ØNSKETÆNKNING) ;-) Jeg har så mange proff. kunder der enslydende giver mig ret og kun tager "KLONER" med på job udelukkende pga. vægten ??? Det er da skammeligt. Håber at du ser min post. Stor hilsen til dig.


Anton Stormlund d. 25. Marts 2019 kl. 10:15:06
Forslag
Undertegnede så tilfældigt jeres hjemmeside på nettet og kunne have lyst til at fremsende et ....skal vi sige....mere vidtgående forslag.
Det er jo en kendsgerning, at antallet af udøvende personer, som dyrker underholdningsmusik udført på et orgel, er faldende....i hvert fald, hvis man sammenligner med antallet af udøvende tilbage i 1970-80´erne. Selv har jeg fulgt lidt med i "Hammond-entusiasterne", som er en kreds på ca 60 personer, som har interesse i Hammond-orgler, og her spænder det lige fra professionelle, som har et Hammond-orgel som arbejdsredskab til en ældre person, som blot har et orgel stående til pynt i stuen.
Man kan forestille sig, at der også inden for jeres område er stor spredning blandt udøverne...?
I og med at så få dyrker denne interesse (underholdningsmusik på orgel), så havde det jo været en god ting, om der var oprettet en egentlig, måske tværgående forening til at samle alle med denne interesse......dvs: sørge for møder / koncerter / undervisning for børn / voksne / information mv.mv. Kort sagt: at udvikle området.
Man kan vist godt blive enige om, at det ville være en god ting!
Problemet er så bare, at det er svært at få folk engageret i en bestyrelse med alt, hvad det medfører af arbejde. Eksempelvis vil jeg mene, at alderen af medlemmerne af Hammond-entusiasterne er over 60, så et super-engagement her til at opbygge en forening er nok minimal.
Nå, men forslaget er hermed sendt ud i kredsen af Wersi-folket.

med venlig hilsen

ANTON STORMLUND
(indehaver af bl .a Danmarks eneste kinoorgel)


Frank Vilstrup d. 26. November 2018 kl. 09:24:45

Hej
Jeg har set på en Wersi Verona OAS6, men er noget i tvivl om ikke dette orgel er temmelig gammelt i sit it opsæt. Kan et sådant orgel opgraderes? Hvordan gøres noget sådant? Er det kostbart?
Mvh og tak
Frank Vilstrup


Gutten Harboe d. 03. November 2018 kl. 22:44:39

Hej vi har i vores kirke et selvbygger orgel der hedder W 258, mon det er muligt at der findes tekniske data over det endnu, ( jeg ved godt det har nogle år på bagen,) men jeg tager chancen, da det ellers har fungeret upåklageligt indtil nu, dem der samlede det i sin tid er døde nu, så jeg har fået et problem, håber i kan hjælpe mig på en eller anden måde.

Mvh. G Harboe Møborgåvej 1 A, Bur 7570 Vemb
Mail. f_harboexz@q-qprivat.dk
40964198


(En eller anden) d. 30. Oktober 2018 kl. 16:03:12

Hejsan Terje, Norge. Måske jeg kan hjælpe dig? Kontakte mig på: ksm-electronicxz@q-qtdcadsl.dk - Venlig hilsningar - Kjeld Møller


(En eller anden) d. 24. Oktober 2018 kl. 21:11:06

Er det noen som reparerer ev.overhaler orgler. Jeg har et versi orgel helios fra 1985 som trenger en overhaling ev.oppdaterlng.håper Noen l danmark driver med overhaling av eldre orgler.venglig hilsen Terje aas Åsveien 63-4708 Vennesla Norge.


BBB d. 10. Oktober 2018 kl. 09:45:25

Hej Erik
Prisen afhænger af standen. Er den defekt er den jo ikke interessant, da der ikke er mange der kan reparere den slags mere. Hvis du ser på ebay kan du få et fingerpeg. Der har jeg set Galaxis i god stand mellem 2.000-10.000,-dkk. Som sagt er standen meget afgørende, både teknisk og kosmetisk.
Mvh BBB


erik d. 04. Oktober 2018 kl. 10:43:54
galaxi
hej har et wersi galaxi som måske skal sælges,hvad værdi har det,mvh.erik


WersiKlubben d. 30. September 2018 kl. 23:22:04
Koncerten på Fyn

Super koncert med Jürgen Tichy. Stor tak til FH for arrangementet med fin mad og godt humør. Flot fremmøde til koncerten, hvor Jürgen Tichy viste sine færdigheder på tangenterne. Det kunne tydeligt høres at Jürgen havde udvekslet spilleteknikker med Curt Prina. Han leverede nogle overraskende gode musikalske indlæg med soloinstrumenter, som ikke mange kan gøre det. Det var jo en af de ting Curt Prina var kendt for. Virkelig en fornøjelse at lytte til. FH og hans kompagnon gav den gas på harmonika som indledning på koncerten. Man må sige at de to herrer virkelig kan deres kram. Vi ser frem til næste år, og håber på endnu et arrangement i samme kvalitet. Hvem ved, måske har FH blod på tanden endnu en gang.
Mvh WersiKlubben


Flemming Hansen d. 21. August 2018 kl. 14:00:38
En aften med Jürgen Tichy


Jürgen spiller op til fest...
Har du endnu ikke mødt Jürgen Tichy?
-Så er det på tide og nu får du muligheden.
For første gang i mange år gæster Jürgen nemlig Danmark og kommer og spiller alt, lige fra 50 ́-60 ́ musik til det mere moderne, selvfølgelig fortolket på en super måde. Jürgen har i sine unge år (han begyndte at arbejde hos Wersi som 17-årig) boet hos intet mindre end den nyligt afdøde Curt Prina og har lært mange af hans spilletricks. Derfor er det en udsøgt fornøjelse at lytte til hans musik som både er flot, rolig musik men også kan være god, gammeldags swing og rock musik. Denne gang spiller Jürgen på et OAS instrument, men aftenen kan også denne gang være fuld af overraskelser...
Så kom og hyg sammen med en masse andre mennesker til god musik, god mad og en dejlig atmosfære.
Din plads er først sikret når pengene er overført.

Musik i verdensklasse.

Youtube "Jürgen Tichy"
Dato: 14. September 2018
Hvor: Tommerupvej 38, 5492 Vissenbjerg
Tid: 18-23
Andet: Pris: 250kr.
Prisen indeholder mad, musik, kaffe & kage.
Drikkevarer købes som tidligere til rimelige priser.
Tilmelding på: fkhansenxz@q-qme.com eller nedenstående tlf. nummer. Sidste tilmelding 1. September
Tlf: 20745038


Henrik d. 23. Juli 2018 kl. 10:44:09
Qsf accu control
Kjeld Stanley Møller, mange tak for din respons.
Jeg vil gerne tale med dig vedr. mit orgel, må jeg ringe til dig.?
du kan evetuelt sende dit mobilnr til min email - henrikjcxz@q-qgvdnet.dk
mvh. Henrik


Kjeld Stanley Møller d. 09. Juli 2018 kl. 12:25:55
Qsf accu control reset
Henrik, jeg kan helt sikkert hjælpe dig med udsk. af disse Batterier. Hvor i landet bor du?


Henrik  d. 02. Juli 2018 kl. 21:08:46
Qsf accu control reset
Det er nu lykkedes at søge nærmere info om qsf control på min performer. Alt tyder på en form for batteri overvågning efter hvad jeg kan forstå. Efter hvad jeg kan læse mig frem til skal der skiftes 2 stk. Vp2440batterier, mon det er korrekt? Og er det noget jeg selv kan gøre


Henrik  d. 02. Juli 2018 kl. 18:40:55
Qsf accu control reset
Hej jeg har en wersi performer plus, købte for et par år siden. En kontrol lampe øvers til højre på panelet er begyndt at blinke konstant, også efter jeg har aktiveret reset kontakten. Der står qsf accucontrol reset, hvad betyder dette? Ps syntes det spiller helt ok? Kan det være en sikring eller andet jeg kan gøre? Måske nogle ved det herinde, vh henrik.Elo d. 13. Juni 2018 kl. 17:12:53
Wersi DX5
Hej Carl Tramm.
Du spørger om fordele og ulemper, kort sagt lyden er i oden teknikken er gammel
og ustabil, har selv haft en DX10 den havde nogle dårligheder så gig jeg over til CD Orgel og siden til OAS Orgel, så mit råd er at finde en nyre model,
jeg har set på Guloggratis der er en Wersi Electra 90 til salg som er ud af CD familien, den har også en god lyd men en stabil teknik.
Mvh Elo.


Carl Tramm d. 11. Juni 2018 kl. 17:25:32
Wersi Prisma DX5
Hej et DX5 prisma hvad fordele og ulemper har de ?? jeg synes de har fine lyde og effekter . har ellers altid spillet Yamaha , MVH Carl Tramm Tønder


Flemming d. 06. November 2017 kl. 10:37:11
Wersi Wega
Hallo Engelbert.
Ivh erinnere ,mich nicht an die genaue masse vom unterteil beim Wega, aber ich denke die masse ist ungefähr 120x60x85(lxbxh). Der oberteil geht ganz leicht vom unterteil.
Zwei schrauben untern Oberteil rausmachen, deckel wegnehmen und dann zwei schrauben im orgel rausnehmen. Muss nur aufpassen wegen die Steckern unter die Orgel damit die beine im Stecker nicht beschädigt wird.. Dann einfach wegnehmen...


Engelbert d. 04. November 2017 kl. 18:26:45
Wersi Wega
Eine Frage zum Transport.
Kann Spieltisch vom Unterteil getrennt werden und kennt jemand die Abmessungen vom Unterteil.


(En eller anden) d. 09. September 2017 kl. 16:41:51

Takk for tipset ditt, jeg får prøve et annet keyboard. Har fått opplyst at original undermanual ikke blir produsert lenger.


Per Meyer d. 06. September 2017 kl. 14:57:10
Undermanual till Petades Wing
Er det noen som har undermanual til Pegasus Wing tilsalgs. Er og interessert i original bass pedal og stativ til Pegasus Wing (2 manualer,duo).


WersiKlubben d. 19. August 2017 kl. 15:29:27

Husk nu at der er MUSIKTRÆF Fredag d. 25 August. Træffet holdes
i Ishøj, på Hummeren.
Tilmelding kan ske her:

http://www.musicfactory.dk/musiktr%C3%A6f.html

Mvh WersiKlubben


WersiKlubben d. 14. August 2017 kl. 16:09:12

Så blev orgelkoncerten med Florian Hutter afviklet, og meget stilfuldt endda.
Florian Hutter, som i sig selv er en yderst tiltalende og beskeden person, er kendt for sin unikke spillestil og store musikalitet, der især opleves når han gengiver musik arrangeret af den verdenskendte orgelspiller Klaus Wunderlich. Alt foregår efter gehør, og er aldeles topklasse.
Velmødte med godt humør kunne tælles i omegnen af +60 personer, hvilket også var på kanten af fuldt hus. Virkeligt flot arrangement med fin mad, og stort udvalg af drikkevarer.

Efter hyggelige meningsudvekslinger over middagen, trak publikum til de tilstødende lokaler, hvor man kunne nyde den imponerende opstilling af 3 forskellige wersi-orgler, nemlig en velholdt perlemorshvid Wersi Wega med livestyle, den særlige Wersi Atlantis sn3, også med Livestyle, der jo har været Franz Lambert's showorgel ( der findes kun 2 styk af denne udgave), og endelig for første gang demonstreret i DK; en Wersi Sonic 700.
Lydsiden var justeret til mindste detalje, og naturligvis topklasse.
Koncerten varmede op med sangerinden Katrine Andersen, akkompagneret af Flemming Hansen på Wersi OAX. Virkelig flot!

Derefter tog Florian Hutter fat i tangenter og pedalspil på den store Wersi Atlantis, hvor han i bedste Klaus Wunderlich-stil fyldte lokalet med en strøm af Beatles-medley, Abba medley, jazz og meget meget mere. Musikken vælter ud af den mand...

Efter div. ekstranumre var der endnu en overraskelse.
For første gang i DK kunne vi overvære 3 Wersi-orgler spille sammen i et flot potpourri, spillet af ingen ringere end Flemming Hansen på Oax, Florian Hutter på Atlantis og Henrik Larsen på Wersi Wega, til tider med en hastighed så man nærmest kunne fornemme lugten af brændte fingre.
Rigtigt flot samspil der trækker orgelspil frem i lyset.

Efter koncerten kunne man besigtige orglerne, stille spørgsmål, og endda prøve dem, hvis man havde lyst til det.
Hele arrangementet var virkelig en stor oplevelse, både visuelt og musikalsk.

Stor tak til Flemming Hansen for dette initiativ, samt musikere og den øvrige stab bag projektet.

Mvh WersiKlubben.


WersiKlubben d. 02. August 2017 kl. 11:22:28
Pegasus Wing

Hej Per Meyer

Her er måske en mulighed du kan få gavn af:

http://wersiownersforum.prophpbb.com/forum14.html

Mvh WersiKlubben


WersiKlubben d. 02. August 2017 kl. 10:53:33
GS og Pegasus Wing

Hej Thor Skov og Per Meyer

Der er måske en mulighed på dette tyske OAS-forum. Det er da forsøget værd:

https://www.oas-forum.de/

Mvh WersiKlubben


Per Meyer d. 03. Juli 2017 kl. 16:11:32
Pegasus Wing
Noen som kan hjelpe meg med en oppdateringsdisk fra versjon 1 til 2, sammen med koden. Bor i Norge.